Over Linda

Marketing-technisch gedoe… da’s mijn ding.

Ik doe niets liever dan op zondagavond achter mijn computer kruipen om dingen uit te zoeken en uit te proberen. Ik help dus graag daar waar jij misschien liever afhaakt.

Hoe het ooit begon

Ooit, zovele jaren terug, zat ik daar. Diploma’s op zak, praktijkruimte tip top in orde wachtende op de eerste client. En ik deed wat iedereen toen deed: folders maken en netwerken. En begrijp me niet verkeerd, dat werkte…

Maar toen in 2006 het bloggen overwaaide vanuit de VS, zag ik mijn kans om mijn schrijfdromen waar te maken. Ik maakte een wordpress blog en een nieuwsbrief en had in een mum van tijd een hele schare lezers. En mijn praktijk stroomde vol.

Ik deed aan online marketing nog voor het woord uitgevonden was.

De switch

Een tijd geleden ging ik zelf door een moeilijke periode in mijn leven en kon ik het niet opbrengen om andere mensen te gaan coachen of begeleiden. Ik zette mijn praktijk stop en ging salsa dansen.

Na een jaartje wilde ik de draad weer opnemen, maar het voelde niet goed. Niet goed wetende wat ik dan wel wilde doen, schreef ik me in als freelance marketing-doet-het-al  op een Amerikaanse website. Ik ontdekte al snel dat kleine ondernemers op zoek waren naar iemand met mijn kennis en achtergrond. Dat ik zelf coach was geweest, maakte dat ik kon werken met mensen waarmee ik op dezelde golflengte zat.

Het vervolg

De wens om in mijn eigen taal en met mensen van hier te werken kwam al snel. En ik begon daar waar ik ooit gestart was: bloggen en netwerken. Met als resultaat: fijne mensen en gepassioneerde ondernemers om mee samen te werken.

TOP!

Ben jij zo’n ondernemende vrouw met een passie?

Ik hoor graag van je! Stuur me gerust een mailtje en dan bespreken we je plannen bij een tas koffie 🙂

linda@lindanuyts.be

Maar ik ben nog zo veel meer

Weet je graag meer?