Business from Beingness - Linda Nuyts

Business from Beingness

Wanneer:
16 maart 2019 @ 10:00 – 17 maart 2019 @ 17:00
2019-03-16T10:00:00+01:00
2019-03-17T17:00:00+01:00
Waar:
Huis Chakana
Mechelsebaan 17
B-2570 Duffel
Kosten:
269

Merk je ook dat ondernemen vanuit het nieuwe bewustzijn, niet matcht met de oude manier van marketing?

Wil je ook niet langer moeten pushen, forceren, overtuigen (hoe ‘psychologisch onderbouwd’ deze technieken ook mogen zijn), de angst of het reptielbrein van mensen bespelen, schaarste creëren? (En bijgevolg dus ook klanten aantrekken die resoneren met angst, tekort en FOMO.)

Geloof je ook oprecht dat het anders kan, weet je alleen niet hoe?

Dan ben je van harte welkom op de tweedaagse workshop ‘business from beingness’! Waar we uitgaan van het principe ‘Energy speaks louder than strategy!’

Dag 1: uitbreiden naar binnen (Mieke)

‘Your vibe attracts your tribe!’

Alles draait om resonantie, ook marketing!

Klanten komen niet alleen voor je dienst of product, ze komen voor jou, ze willen baden in jouw energie! Daarom is het erg belangrijk je bewust te worden van de energie die je uitzendt en het verschil te kennen tussen hoge en lage vibraties.

Alles werkt van binnen naar buiten, jouw binnenkant is jouw verantwoordelijkheid. Daarvan een prioriteit maken is niet alleen dienstbaar ten opzichte van jezelf, maar ook ten opzichte van anderen. Je creëert met alles wat je doet immers een rimpeleffect, een rimpeleffect dat vertrekt vanuit jouw zijn.

Vanuit welke intenties en staat van bewustzijn vertrekken jouw acties?
Kloppen je acties met wie jij ten diepste bent, handel je vanuit integriteit?
Is alles wat je doet een uitdrukking van jouw unieke zijn?
Spreekt jouw authentieke energie doorheen je dienst of product?
Wat spiegelen je klanten je over je innerlijke toestand?
Hoe kom je vanuit een toestand van angst, wanhoop en verkramping weer in een toestand van liefde, vertrouwen en expansie?

Op deze en soortgelijke vragen formuleren we tijdens de eerste dag samen een antwoord.

In een staat van ontspanning ontstaan de beste ideeën, als je vervolgens geïnspireerde actie koppelt aan deze ideeën, acties die voortvloeien vanuit een hoge staat van bewustzijn en afgestemd zijn op wie je werkelijk bent, zal jouw dienst of product vanzelf resoneren met de juiste klanten. Klanten waar je helemaal blij van wordt!

Op dit principe bouwt Linda tijdens de tweede dag verder.

Dag 2: uitbreiden naar buiten (Linda)

Geïnspireerde actie vanuit een geïnspireerde marketingstrategie, daar gaan we deze dag naartoe.

Vanuit vertrouwen en in alle veiligheid kan je gaan exploreren wat er ‘daarbuiten’ is, experimenteren met wat je daar leert en voelen wat wel en niet bij je past.

Niets moet en alles kan…

Wat is je aanbod, past het bij wie je bent en resoneert het met de klanten die je wil aantrekken?
Zou je het anders vorm kunnen geven of is het perfect zoals het is?
Nu je verankerd bent in jezelf, welke acties wil je dan nemen om zichtbaar te zijn met wie je bent en wat je doet? Welke praktische vragen heb je daarbij? En welke vaardigheden zou je graag nog ontwikkelen?
Wat is een marketingstrategie? Welke marketingstrategieën bestaan er? Ge je het creatieve proces aan om net die strategie te ontwikkelen die helemaal met je resoneert?
Hoe nodig je mensen om met je te gaan samen werken? Hoe nodig je mensen uit om klant te worden? Kortom hoe verkoop je op een authentieke manier zonder jezelf en de ander te verliezen?

Geïnspireerde actie vraagt geen doorzettingsvermogen, geen zelfdiscipline zelfs geen motivatie. Je weet waarom je iets doet en waar je naartoe wil. Je wil dienstbaar zijn, van de wereld een betere plek maken voor anderen maar ook voor jezelf. De acties die je daarvoor wil ondernemen kunnen zeker weerstand oproepen, maar met de tools en inzichten van Mieke tijdens de eerste dag, weet jij daar nu wel raad mee. En dan is het alleen nog maar gaaaaaan en genieten ☺


Praktische informatie:


Tweedaagse workshop, 16 en 17 maart 2019
Telkens van 10u tot 17u
Huis Chakana, Mechelsebaan 17, 2570 Duffel
Gefaciliteerd door Mieke Lannoey en Linda Nuyts

Prijs:
269€ exclusief btw
Schrijf je in voor 15 februari en betaal 249€ (excl. Btw)
Min. 6 – max. 15 deelnemers

Inbegrepen:
Tweedaagse workshop
Werk- en schrijfmateriaal
Koffie, thee, water en versnaperingen

Niet inbegrepen:
lunch

Inschrijven:
https://lindanuyts.be/inschrijving-workshop/

Nog vragen? Spreek ons dan gerust even aan!

Linda Nuyts
 

Samen met mijn team help ik ondernemers met de praktische en technische kant van marketing. Als jij een visie en een aanbod hebt, helpen wij met een strategisch plan en de praktische uitvoering ervan. Voor mij een heel boeiende manier van anderen helpen. Wat kan ik voor jou doen?

>