Met hart en tand uitgelegd – Canva voor beginners (Online) - Linda Nuyts

Met hart en tand uitgelegd – Canva voor beginners (Online)

Wanneer:
25 april 2019 @ 09:00 – 13:00
2019-04-25T09:00:00+02:00
2019-04-25T13:00:00+02:00
Waar:
ONLINE
via zoom
Kosten:
65 €

Wil jij ook mooie afbeeldingen maken om te delen op social media? Of een folder ontwerpen die je kan uitdelen?

Maar ben je niet zo technisch dat dat allemaal vanzelf gaat?

Leren werken met een gratis tool als canva kan een grote hulp zijn. En als iemand het je stap voor stap laat zien lukt het je best! 

Maar ik wil het je niet alleen laten zien. Ik wil dat je er wel degelijk mee aan de slag gaat en dat je ook al je vragen kan stellen. Want die vragen komen er maar pas als je ook werkelijk een afbeelding probeert te maken.

Daarom gaat deze cursus in vier stappen:

 • 1
  4 april: een halve dag uitleg en oefeningen, via zoom (online classroom).  Ik leg een aantal dingen uit en dan ga je zelf aan de slag. Canva krijg je alleen in de vingers door het ook echt te doen. 
 • 2
  Je krijgt toegang tot video's waarop alles wat in de les werd gezegd, nog eens uitgelegd wordt. Zo kan je tussen de twee lessen in oefenen. Je krijgt ook toegang tot een afgelsoten Facebookgroep waar je al je vragen kan stellen.
 • 3
  25 april: terugkomdag via zoom (online classroom) waarbij je al je laatste vragen kan stellen en we aan de slag gaan met meer gevorderde technieken
 • 4
  de video's blijven onbeperkt beschikbaar zodat je het altijd terug kan opzoeken. De ondersteuning in de Facebookgroep loopt ook nog een maandje door. Je bent dus zeker van hulp.

Via bovenstaande knop kan je online betalen en ben je ook ineens zeker van je plaatsje. 
Minimum 10 deelnemers

Linda Nuyts
 

Samen met mijn team help ik ondernemers met de praktische en technische kant van marketing. Als jij een visie en een aanbod hebt, helpen wij met een strategisch plan en de praktische uitvoering ervan. Voor mij een heel boeiende manier van anderen helpen. Wat kan ik voor jou doen?

>