We vliegen derin week April - Marketing doen vanuit zijn - Linda Nuyts

We vliegen derin week April – Marketing doen vanuit zijn

Wanneer:
22 april 2019 @ 19:00 – 19:30
2019-04-22T19:00:00+02:00
2019-04-22T19:30:00+02:00
Waar:
ONLINE via FB live
Kosten:
Gratis

Ik heb een missie: ondernemers helpen met alles wat hen tegenhoudt om zichtbaar te zijn.

De technische en praktische kant is daar één kant van. Maar er is nog een andere…

Er is ook de verwarring. Wat moet ik doen? Hoe vaak moet ik wat doen? En waar? Wat is de beste strategie? Wil ik uberhaupt wel eens strategie?

Het is mijn diepe overtuiging dat elke ondernemer WEET wat de volgende logische stap is. Dat hij kan VOELEN wat wel bij hem past en wat niet.

Alleen kan dat weten en voelen wat ondergesneeuwd zijn door angsten en onzekerheden.

En daar wil ik graag bij helpen. Met alle tools en wijsheden die ik in de loop der jaren verzameld en geïntegreerd heb wil ik graag een programma ontwikkelen waarbij je meer in contact komt met de wijze ondernemer in jezelf 🙂

Deze we vliegen derin week is de eerste keer dat ik de structuur neerzet van het B.L.I.S.S.S. ™ programma zodat we het samen kunnen verkennen. Elke letter is een onderwerp, elke dag van de week bekijken we een andere letter.

B – Bewust worden van wat is maar ook van Bewust kiezen voor marketing die past bij jouw waarden.

L – Luisteren naar het gefluister dan de ziel

I – Van Inspiratie naar Intentie

S – Waar Saboteer jij jezelf?

S – Steun toelatenvan het Universum

S – Stappen zetten

Als jij vooral verwarring voelt bij marketing en marketingstrategieën, wil ik je graag uitnodigen voor de volgende we vliegen derin week.

In de laatse week van April is het B.L.I.S.S.S. ™ – week, een gratis online workshop waarin ik je meenemen op een ontdekkingstocht naar jouw volgende logische stap.

Inschrijven hoeft niet. Als je jezelf als aanwezig of geïnteresseerd zet op dit event krijg je bij de start automatisch een verwittiging.

Je kan het volgende al wel in je agenda zetten:

vanaf 22/4 elke ochtend een video en info
22/4 tot 27/4 een Fb live om 19u
28/4 een laatste FB live om 9u30 in de ochtend

Dus wil je graag in B.L.I.S.S.S.™ onderge­dompeld worden, volg dan het event. En ken je anderen die dat wel interessant vinden? Nodig ze gerust uit of deel het event.

En nu HOP naar eind april. Ik kijk er naar uit!

Linda Nuyts
 

Samen met mijn team help ik ondernemers met de praktische en technische kant van marketing. Als jij een visie en een aanbod hebt, helpen wij met een strategisch plan en de praktische uitvoering ervan. Voor mij een heel boeiende manier van anderen helpen. Wat kan ik voor jou doen?

>