Marketing Doen vanuit Zijn

Wat is jouw content marketing B.L.I.S.S.S. - Factor

  • B
  • L
  • I
  • S
  •  S
  • S

B van Bewust worden van wat is

B van Bewust worden van wat is

We creëren het leven zelf.

Wat je uitstraalt komt bij je terug.

Mooie quotes die veel likes krijgen als je ze op FB zet. Maar hoe waar zijn ze voor jou? En hoe integreer je ze in je leven als ondernemer?

🌸We creëeren het leven zelf.🌸

Dat wil zeggen dat als jij een droom hebt, dat die dan ook werkelijkheid wordt.

Ok goed. Maar waar zijn die klanten dan? Waar blijft mijn succes? Moet ik dan nog maar wat blijven visualiseren tot ik er bij omver val? En marketing is dan zeker niet nodig?

🌸Wat je uitstraalt komt bij je terug.🌸

In mijn beleving gaat het verder dan visualiseren. Waar ben je met je gedachten tijdens de dag? Van moment tot moment? Als ik in de ochtend visualiseer dat ik genoeg leuke klanten heb, maar de rest van de dag vooral angstig ben en mij afvraag waar ze vandaan gaan komen, is dat wat ik uitstraal.

Daarom staat de B van B.L.I.S.S.S™ voor Bewust worden van wat is.

Hoe denk je echt?

Waar zit je energie van moment tot moment?

Wat straal je uit zonder dat je je er bewust van bent?

Maar ook van Bewust Beslissen om marketing te doen die aansluit bij jouw waarden

B van Bewust kiezen voor marketing die aansluit bij jouw waarden.

De B van B.L.I.S.S.S.™ staat ook voor Bewust kiezen voor marketing die aansluit bij jouw waarden. Als mens achter "de ondernemer" zijn er waarden die voor jou belangrijk zijn. En die waarden zijn heel persoonlijk en verschillend.

Waar je vroeger als werknemer nog kon proberen om te werken voor een bedrijf dat andere waarden had (met de nadruk op proberen), wordt dat nu zo goed als onmogelijk. Jij BENT je bedrijf. Wat jij als ondernemer doet, kan je heel moeilijk loskoppelen van jou als persoon.

Zo kan je in een positie komen waarbij de technieken die aangeleerd worden binnen marketing jou tegen het hart stoten. En dan voelt het niet goed. Je voelt weerstand.

Het enige probleem hier is dat angsten gebaseerd op innerlijke overtuigingen, ook diezelfde weerstand op roepen. De angst om zichtbaar te zijn bijvoorbeeld, kan je een slecht gevoel geven bij ALLES wat met marketing te maken heeft en dan ben je ook niet vrij om te kiezen wat bij je past.

Bewust worden van wat er echt speelt bij jou is daarom een belang­rijke stap. Eens je helder kan kijken en voelen, is het heel duidelijk wat wel en wat niet bij je past.

Een oefening


Deel je graag je inzichten of vragen? Klik op de button hieronder en deel wat je wil bij de FB live.

>