Als je meer helderheid wil, opnieuw richting wil vinden of even iets wil aftoetsen...


Dan is dit voor jou 


Ik geloof dat alle antwoorden in jezelf zitten. En toch kan het zijn dat je ergens in vast loopt. Iemand die dan even meekijkt en je helpt om je energie te verhogen kan voor doorbraak zorgen. Dat wil ik graag voor je doen. Klik hieronder op de betaallink en boek een moment in mijn agenda.

Een B.L.I.S.S.S. Clearing Sessie is voor jou als

  • je ergens in vast loopt en wil weten wat je volgende beste stap is.
  • je energetisch wil kijken naar wat er gebeurt in jezelf.
  • je het innerlijke werk wil doen om te groeien als ondernemer
  • je voelt dat intensieve begeleiding niet nodig is en je genoeg hebt met korte interventie

Ik geloof dat alles wat je moet weten reeds in je zit. Je hebt de wijsheid in jou en niemand hoeft te zeggen hoe ‘het moet’. Ik ga graag met jou op zoek naar jouw waarheid, jouw manier, jouw authentieke boodschap.

Die EFT was nieuw voor mij, maar gaf me wel een goed gevoel. Ik herkende een principe van morita-therapie, namelijk het accepteren van gevoelens, emoties, en jezelf met deze. Om zo ruimte te maken voor andere invullingen. Het feit dat je daarbij ook letterlijk jezelf aanraakt, maakt dat je je focus ook bij jezelf en je lichaam moet houden. Uit het hoofd, in je lichaam. Ook Linda als persoon was nieuw voor mij. Bleek een heel aangename kennismaking!

Vanessa

Coach


Wat is een B.L.I.S.S.S. Clearing Sessie niet


  • Geen technische ondersteuning: wij geven heel graag technische
    ondersteuning maar horen dan graag eerst wat het probleem is en hoe wij het best kunnen helpen. Klik hier voor meer informatie
  • Geen quick-fix oplossingen vanuit mijn brein. Heb jij een probleem met 'te weinig klanten' of 'geen inschrijvingen voor een workshop volgende week' dan wijst dat op een structureel probleem. Ik kan tijdens een clearing sessie wel met jou gaan kijken waar de angels zitten en welke acties je kan ondernemen maar ik heb geen kant-en-klare oplossingen. 

Wat is een B.L.I.S.S.S. Clearing Sessie wel?


Zonder al te veel voorkennis van jouw bedrijf en situatie, stem ik me af op jouw energie nu op dit moment. Van daaruit kijken we naar wat je wil en wat je tegenhoudt om te doen, bereiken, voelen, hebben wat je wil. 


Ik werk met alle tools die ik ooit verzameld heb, zowel op het gebied van energetische healing als op het gebied van coaching. Mijn focus is steeds jou bij je eigen waarheid te brengen, bij de antwoorden en inzichten die je reeds in je hebt.

Twijfel je of dit wel voor jou is, boek dan eerste even een inspiratiegesprek!

>