​Wat kan ik uit je handen nemen?

"Ik kan het echt niet meer bolwerken," zegt Anne, "ik heb er zelfs pijn van in mijn schouders. Tijd om Linda te bellen dus. Je weet dat ik al een hele tijd zit te schrijven aan die online cursus. En ik wil ook dat die er komt. Maar ik heb al zo veel aan mijn hoofd: een overvolle agenda met cliënten, een team van coaches om te begeleiden en een gezin waar ik ook nog tijd voor wil vrijmaken. Als ik dus wil dat dat online programma er ook nog komt, moet ik het uit handen geven. En dan dacht ik aan jou." 


Als online business manager krijg ik energie van dit soort vragen. Want dat is net wat ik doe:


"Ervoor zorgen dat wat er gedaan moet worden om jouw online projecten te laten slagen 

op tijd gedaan wordt, door de juiste mensen en op de juiste manier."


Stap 1: Je neemt contact op

Stap 2: We doen een braindump: al die chaos in je hoofd zetten we even op papier

Stap 3: Ik maak een plan

Stap 4: We beslissen wie wat doet

Stap 5: Ik zorg dat het gedaan wordt


Doe ik dat alleen?

Neen, ik werk daarvoor samen met de mensen die je al in je team hebt en met de mensen die ik in mijn team heb verzameld. Samen nemen we jouw visie en zorgen ervoor dat die ook in de praktijk neergezet wordt.


Dus... wat is het dat jij NODIG hebt?


Website creatie of make-over

 

Je wil stappen zetten om die website eens goed onder handen te nemen? Of om een nieuwe website van niets op te bouwen?

Ik help je.

Een nieuw product (her)lanceren

 

Je hebt een veelbelovend aanbod of een aanbod dat zichzelf al bewezen heeft. En nu wil je het met een grote 'boom' de wereld inzetten?

Ik help je.

Een online training maken 

 

Een ledenomgeving of een online cursus? Je hoort het overal. Dat is wat je moet doen om te groeien! Maar hoe begin je er aan?

Ik help je.

E-mail marketing en funnels

 

Automatische opvolging van al je leads is essentieel voor groei. Met een goede funnel en een sterk doorgedreven segmentatie optimaliseer je het proces.

Ik help je.

het volledige pakket

 

Wil je het hele online marketing stuk uit handen geven? Jij zorgt voor de visie en grote strategische lijnen. Ik zorg ervoor dat het praktisch uitgewerkt wordt. 

Let's talk!

online business manager Belgie - Nederland

Vind je het moeilijk om in te schatten waar ik je bij kan helpen?

Weet je al HEEEEEEL goed waar ik je bij kan helpen en wil je dat bespreken?

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend inspiratiegesprek!

Katinka Michiels

www.power2bloom.be

Sofie Stiers

www.ylia.be


Ik vond het super fijn om het proces aan Linda te kunnen geven. Op die manier kon ik verder werken aan het inhoudelijke zonder zorgen‎. Ik kon vragen stellen en kreeg altijd een duidelijk antwoord. 


Het leukste, naast de aangename samenwerking, is dat het er beter uitzag dan ik had durven hopen. Vooral omdat ik wat ervaring had opgedaan maar mijn ding niet had gevonden. Linda begreep wat ik nodig had. 

Linda Nordholt

www.slankmetlinda.nl

 

Als ondernemer ben je eigenlijk alles in je bedrijf en doe je ook alles. Van website, bloggen, klanten begeleiden, marketing, financiën….En er zijn altijd dingen die je leuker vindt dan andere en op een gegeven moment maak je een keuze. Want er zijn ook zaken die je helemaal niet leuk vindt om te doen, belangrijke zaken. Ook waarvan je moet zeggen dat je er niet goed in bent. 


En inmiddels is Linda mijn steun en toeverlaat. Mijn sparringpartner en ze helpt me altijd uit de brand. Website onderhouden, marketing, e-mails, social media, technische zaken, inhoudelijk sparren. Niets is Linda teveel en ze staat altijd voor me klaar.


Linda heeft ervoor gezorgd dat ik weer wat meer orde in mijn online business kreeg. Iets wat ik voor Linda even had laten gaan. Linda is erin gedoken, heeft zaken geanalyseerd en dacht direct heel fijn mee. Een lancering? Voor Linda geen probleem. Een blog SEO proof maken? Linda doet het. Inhoudelijk meedenken met welke richting ik op ga? Linda is een luisterend oor. Facebookadvertenties? Ze bijt zich er in vast. Ik wil niet meer zonder haar en eerlijk is eerlijk…ik zou het ook niet meer kunnen. Ze is een topper en ook nog eens een heel fijn en lief persoon.

>