Een eigen e-boek schrijven? Of een volledige online cursus?

Een eigen e-boek schrijven? Of een volledige online cursus?

Ik heb daar altijd veel plezier aan beleefd. Een e-boek schrijven, een online cursus uitwerken… Het bracht altijd helderheid in mijn hoofd.

Alleen het technisch opzetten en dan nog zorgen dat het bekendheid kreeg. Dat was een ander paar mouwen. Ik was immers allergisch aan verkopen en ‘iets aan de man brengen’. Het moest en het zou authentiek blijven. Na veel vallen en opstaan lukte het wel en kwam ik zelfs in de media. De Libelle, Goed gevoel, het was een heel toffe periode.

En dat is nu niet om te stoefen dat ik dat zeg (alhoewel ik wel best trots ben), maar ik wil maar aantonen dat het best wel mogelijk is. Je kan een inspirerend product maken en ook met je marketing een inspiratie blijven.

Hoe kan ik jou inspireren?

Dat zit ik me nu af te vragen. Voel jij vanbinnen die drang om meer mensen te bereiken met jouw boodschap en met wat je doet? Dan weet je ondertussen ook wel dat je door online te werken, je veel meer mensen kan bereiken.

Ik wil je daar wel bij helpen en zou graag een online groep voor ondernemers willen oprichten. Maar wat zet ik in die groep? Welke informatie heb je nodig? Wat wil je weten?

Als je onderstaand formulier even invult, dan help je mij op weg!
Create your own user feedback survey

No Comments

Laat van je horen!