Over Linda

Over mij? Wat wil je weten? Er is zo veel te vertellen dat ik wel een boek zou kunnen schrijven. Ik ben moeder, schrijver, dromer en levensgenieter. Ik werk graag, maar enkel wanneer het met hart en ziel kan.

Momenteel werk is als Freelancer omdat dat me de vrijheid geeft om te werken wanneer en waar ik wil. Ik werk vooral voor Amerikaanse, passionele solo-ondernemers die toch net even minder solo willen gaan. Ik ondersteun hen op het vlak van Social Media en Content Marketing waar ik kan, zodat zij zich weer ten volle aan hun klanten kunnen wijden.

Wat houdt dat zoal in?

  • Ik doe een Social Media review en werk een Social Media Plan uit.
  • Ik schrijf artikels of rapporten op basis van research.
  • Ik schrijf/herschrijf de inhoud van websitepagina’s zodat deze aantrekkelijker zijn voor potentiële klanten.
  • Ik schrijf op basis van wat ondernemers in hun hoofd en hart hebben opgeslagen aan kennis en ervaring. Als je een bron van inspiratie bent maar je hebt geen tijd of geen talent om het in geschreven woord om te zetten, kan je je laten interviewen en het schrijven aan een ander overlaten.
  • Ik verzamel informatie op het Internet binnen het vakgebied van de klant om die om te zetten naar posts voor Social Media of als inspiratie voor nog meer artikels. Dit is wat men noemt Content Curation.
  • Ik verdiep me in een onderwerp en schrijf volledige e-Boeken.
  • Ik werk mee aan een ContentStrategie. Als je niet weet waar te beginnen is het altijd handig als iemand met je meedenkt.
  • Ik maak nieuwsbrieven, installeer wordpress, lees teksten na, vertaal inhoud, geef tips en ondersteun waar nodig.

Werk genoeg dus 🙂

En als je graag ziet hoe dat in zijn werk gaat, dan kan je hier doorklikken naar mijn Upworkprofiel (Upwork = een website waar je freelancers kan inhuren)

Waarom dan nog schrijven voor deze blog?

Met elke opdracht van een klant leer ik nieuwe dingen bij. Dat maakt het allemaal zo boeiend. Op deze blog wil ik beginnen bijhouden wat ik leer en het met jou delen. Ik hoor ook graag van jou of er wat aan hebt en ben heel benieuwd naar de vragen en ervaringen van ondernemers in België en Nederland.

Een reactie aan het eind van een post is altijd welkom! Maar je kan ook hier een vraag of opmerking achterlaten. Ik lees het graag! [contact-form-7 404 "Not Found"]