Wat jij wil, wil jou.

Bewust kiezen voor het verlangen dat in je hart leeft is een eerste stap. Nu wil je hier van moment tot moment voor kiezen, elke keer opnieuw. En dat vraagt om transformatie, inzicht in jezelf, heling van oude wonden en dan weer opnieuw kiezen.

En dat kan al wel eens shit zijn.

Believe me, I know!


In mijn werk als coach, kom ik naast je staan. Ik geloof in jouw kracht en dat helpt. Ik houd je een spiegel voor als het nodig is. Ik help je om inzichten en theorieën te integreren en toe te passen.


Ik help je om stappen te zetten en ik ben er om te luisteren als het niet lukt. En dan probeer je opnieuw. We hebben allemaal de kracht om naar het verlangen in ons hart te leven. En dat wens ik dus ook voor jou.

Hoe kan ik je helpen?

1

Losse sessie

Als je voelt dat er iets klaar zit, als je niet zeker weet of je meer dan 1 sessie gaat nodig hebben, als je maar even iets wil verkennen... 

Het kan met een éénmalige transformatiesessie. 


110 euro (incl BTW)

Via deze knop kan je een betaling doen. Na de betaling kan je rechtstreeks een sessie in mijn agenda inboeken.

2

Pakket van vijf sessies

Als je weet dat je meer tijd nodig zal hebben en als je een engagement met jezelf wil aangaan, investeer dan in een pakket van sessies. Deze sessies gebruik je op binnen 3 maanden na aankoop. 


450 euro (incl BTW)

Via deze knop kan je een betaling doen. Na de betaling kan je rechtstreeks een sessie in mijn agenda inboeken.

3

 3 maanden Intensive 

  • 2 één-op-één sessies per maand zodat je diep in jezelf kan duiken
  • 2 korte check-in momenten per maand zodat je niet vastloopt tussen sessies in
  • 7 dagen op 7 ondersteuning via Voxer (Voxer? Wa's dat? Ik leg het je nog wel uit...) zodat je op elk moment ondersteuning kan vragen of je hart kan luchten

900 euro (incl BTW)
(maandelijkse betaling mogelijk)

Via deze knop ga je rechtstreeks naar mijn agenda. Je boekt daar eerst een kennismakingsessie in om te kijken of wij inderdaad een goeie match zijn. Dan pas beslissen we of we dit traject met elkaar aangaan.

>