Wat jij wil, wil jou.

Als je voelt dat je iets wil veranderen, als je contact maakt met een idee, een droom, een verlangen is bij wijze van spreken deze droom in potentieel reeds gecreëerd. Het is er, ook al zie je het nog niet in deze aardse speeltuin verschijnen.


In mijn zoektocht heb ik mogen ervaren hoe sterk het is als je dit potentieel in jezelf gaat activeren. De weg wordt vrijgemaakt, je intuïtie verscherpt en de synchroniciteit laat zich zien. 


Als dit je roept, dan nodig ik je graag uit om ineens een sessie te boeken. Na de betaling krijg je automatisch een link naar mijn agenda zodat je de sessie kan inplannen. Je krijgt ook een opname van de sessie achteraf zodat je deze kan herbeluisteren wanneer je wil.


Prijs: nu 45 euro (incl BTW)

Wil je meer?

Bewust kiezen voor het verlangen dat in je hart leeft is een eerste stap. Nu wil je hier van moment tot moment voor kiezen, elke keer opnieuw. En dat vraagt om transformatie, inzicht in jezelf, heling van oude wonden en dan weer opnieuw kiezen.

En dat kan al wel eens shit zijn.

Believe me, I know!


In mijn werk als coach, kom ik naast je staan. Ik geloof in jouw kracht en dat helpt. Ik houd je een spiegel voor als het nodig is. Ik help je om inzichten en theorieën te integreren en toe te passen.


Ik help je om stappen te zetten en ik ben er om te luisteren als het niet lukt. En dan probeer je opnieuw. We hebben allemaal de kracht om naar het verlangen in ons hart te leven. En dat wens ik dus ook voor jou.


Hoe ziet coaching eruit?

  • 2 één-op-één sessies per maand zodat je diep in jezelf kan duiken
  • 2 korte check-in momenten per maand zodat je niet vastloopt tussen sessies in
  • 7 dagen op 7 ondersteuning via Voxer (Voxer? Wa's dat? Ik leg het je nog wel uit...) zodat je op elk moment ondersteuning kan vragen of je hart kan luchten

Prijs: 250 euro per maand

Wil je aan de slag? Boek dan eerst een activeer je potentieel sessie zoals hierboven beschreven. Deze sessie is onderdeel van jouw reis en geeft je de mogelijkheid om mij en mijn werk beter te leren kennen.  Nadien zetten we dan een coachingstraject op. 


>