__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"14782":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f8026":{"name":"Main Accent Low Opacity","parent":"14782","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"14782":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}},"f8026":{"val":"rgba(19, 114, 211, 0.2)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"14782":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}},"f8026":{"val":"rgba(19, 114, 211, 0.2)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Boek een inspiratiegesprek

Uitnodiging

Samen op pad om die missie en die dromen van jou handen en voeten te geven en ook werkelijk te gaan leven. Je licht laten stralen en perfecte klanten aantrekken door te inspireren, te informeren en te verbinden.

Daar wil ik jou voor uitnodigen.

Als ik ondernemers zie vechten om meer mensen te bereiken en klanten te krijgen, dan raakt me dat. Als ik zie hoe grote dromen en mooie missies in elkaar stuiken omdat je 'nu eenmaal ook aan marketing moet doen', dan denk ik... dat kan anders.

De inschrijvingen voor de wintercirkel zijn gesloten. De lentecirkel start op 21 maart, blijf je graag op de hoogte? Vul dan even het formuliertje in en je weet als eerste alles over de lentecirkel!

Mijn uitnodiging is voor jou als jij:

 • een missie hebt die je in de wereld wil zetten
 • je hart en je ziel betrekt bij alles wat je doet
 • wel heel graag meer klanten wil maar verloren loopt in alle marketingadvies dat je krijgt
 • wel heel graag meer klanten wil maar een hekel hebt aan manipulatie, pushy verkoop, en heel veel 'moetes'
 • durft zeggen 'ik moet just niks' en dan wil ontdekken wat je wel wil doen
 • als je wil groeien in bewustzijn als persoon om zo je onderneming met je mee te laten groeien
 • als je wil verbinden met andere ondernemers in een fijne groep waar je het veilig is om te zijn en te ontdekken
 • net start als ondernemer of met meer flow en plezier wil doorgroeien met je onderneming
 • Wat gaan we doen?

  Wel... zullen we alvast het woord marketing even laten vallen.

  Want waar gaat het nu werkelijk om? Jij bent een mens met een droom en om die droom te verwezenlijken ben je ondernemer geworden. Je hebt een missie, een verlangen en het ondernemerschap is een manier om die missie en dat verlangen handen en voeten te geven.

  Jouw volgende stap is het meer en meer belichamen van die droom. Hoe ziet die droom eruit? Hoe praat je erover? Hoe laat je die droom aan de wereld zien? Want of je het nu leuk vindt of niet, als jij een missie of een droom hebt dan is het aan jou om die zichtbaar te maken.

  Dat is wat we in die drie maanden gaan doen.

  Je missie concreet maken zodat je die kan communiceren.

  Overtuigingen opruimen zodat je je licht helderder kan schijnen.

  Zichtbaar worden door te verbinden, te inspireren en te informeren.

  Op een authentieke manier je aanbod laten zien en voorstellen aan de juiste mensen op het juiste moment.

  Voor je het weet doe je aan marketing zonder er erg in te hebben en vallen alle moetes van je af.

  Je bent in tune met je je missie, je waarden, je droomklanten en zet stappen vanuit inspiratie en intuïtie.

  Hoe gaan we dat
  doen?

  Lentecirkel - zelfstudie & ondersteuning

  Tijdens de lentecirkel krijg je alle informatie om op een authentieke manier zichtbaar te zijn. Daarnaast maken we verbinding in de groep, helpen we elkaar en help ik jou als dat nodig is.

  • Online cursus 'Zichtbaar zijn als een vuurtoren'
  • In deze cursus neem ik je stap voor stap mee in het ontdekken van jouw manier om zichtbaar te zijn. We starten bij het energetisch activeren van je droom en je droomklanten en gaan dan over naar het praktisch neerzetten van je missie en je boodschap. Ik help je om JOUW stappen te gaan ontdekken, los van vooropgestelde ideeën van wat marketing zou moeten zijn en wat je allemaal zou moeten doen.

  Wat houdt deze cursus in?

  Module 1

  Jij en jouw vibratie

  Mensen worden klant om wie je bent en wat je uitstraalt.  Daarom starten we daar. Bij jouw vibratie. Je krijgt de tools en de inzichten zodat je met je onmiddellijk aan de slag kan gaan met het tunen van je energie. 

  Module 2

  Jij en jouw perfecte klant

  Jouw perfecte klant is die persoon waarmee jij je beste werk kan doen. En met hem/haar willen we contact maken. Vanuit ons hart niet vanuit ons hoofd.

  Module 3

  Jij en jouw marketing

  Hoe ga jij je perfecte klanten aantrekken? Hoe laat je weten dat je er bent? Hoe laat je weten wie je bent en wat je doet? En wat houd je tegen om dat te doen?

  Module 4

  Jij en jouw aanbod

  Hoe kan je deze perfecte klant het beste helpen? Als je je aanbod bekijkt vanuit dienstbaarheid, dan kan het niet mis gaan. Zet daarnaast nog de talloze mogelijkheden die deze moderne wereld biedt en je hebt een leuk, creatief proces.

  • Intune moment, elke veertien dagen, met Linda
  • Bij het doorwerken van de online cursus kan je de behoefte hebben om te delen met anderen en feedback te vragen aan de groep. Je kan ook voelen dat je een stukje gecoacht wil worden rond bepaalde thema's. Dat kan tijdens deze intune momenten.
  • Technische Q&A, elke veertien dagen, met Kim en Liesbet
  • De techniek is een belangrijk onderdeel van online zichtbaar zijn en daar hoef je niet in vast te lopen. De andere maandag kan je met al je technische vragen terecht bij Kim en Liesbet. Je stelt op voorhand je vragen, zij antwoorden tijdens de zoomsessie. Ook als je niet aanwezig kan zijn, kan je toch je vragen stellen en later op de opname het antwoord gaan beluisteren.
  linda nuyts
  Lentecirkel - deep dive - max 20 deelnemers

  De deep dive loopt samen met de cirkel. Je krijgt dus ook toegang tot de online cursus, de intune momenten en de technische Q&A. Maar daarbovenop krijg je:

  • De TQ-test - een zicht op jouw ondernemers DNA
  • Deze test geeft je meer inzicht in jouw kracht als ondernemer. Op welke manier heb jij het meeste impact? Dit is voor iedereen anders. Daarom is het soms moeilijk je weg te vinden in alle advies dat gegeven wordt. Wat werkt voor de één, werkt daarom nog niet voor de ander.
  • 3 deep dive workshops - online
  • Tijdens deze 3 workshops gaan we onder begeleiding en in interactie met de groep de thema's van de online cursusmodules verdiepen, verankeren en concreet maken. De workshops zorgen ervoor dat je het werk ook echt gaat doen. De energie van de groep zorgt ervoor dat je dieper kan werken en dat je geïnspireerd kan worden door de anderen.

  Workshop 1

  We duiken diep in wie je bent en maken contact met jouw perfecte klant. Van daaruit gaan we ontdekken wat jouw boodschap is en wat je tegenhoudt om deze met de wereld te delen. We werken met visualisaties en energetische oefeningen zodat we dit werkelijk met hart en ziel kunnen belichamen.

  Workshop 2

  We leggen wie jij bent en jouw boodschap naast de oneindige mogelijkheden van de online en offline wereld en gaan samen op zoek naar creatieve manieren om aan de slag te gaan met jouw marketing. We stemmen af op de hogere inspiratie en toetsen ook af met elkaar zodat er mooie dingen kunnen ontstaan.

  Workshop 3

  Hoe maak je een marketingplan? Hoe koppel je je aanbod aan je zichtbaarheid? Wanneer verkoop je? Wat is verkopen dan? 

  Tijdens deze workshop brengen we de inzichten en de ervaringen van de laatste twee maanden aan elkaar zodat je een stevige marketingbasis hebt.

  • 3 verander je energetische blueprint sessies - online
  • De vibratie waarmee je in je onderneming staat, wat je uitstraalt, je energie, je gedachten, je ZIJN, bepalen hoe gemakkelijk het zal zijn om je dromen neer te zetten. Hoe houd jij jezelf tegen? Welke overtuigingen heb je die er voor zorgen dat klanten wegblijven? Hoe meer je je overtuigingen opruimt, hoe hoger de energie. Hoe hoger de energie, hoe gemakkelijker de flow. In deze sessies gaan we aan de slag met jouw overtuigingen zodat je energetische blueprint veranderd. Thema's die we gaan aanpakken zijn geld, zichtbaar zijn, de kracht van zelfwaardering en vertrouwen, de kracht van dankbaarheid, vertrouwen op je intuïtie, ... We werken met energetische oefeningen, visualisaties en EFT (tapping of emotional freedom techniques)
  • 3 uur 1 op 1 technische ondersteuning
  • Als je dan inspiratie krijgt, plannen uitwerkt en actie onderneemt wil je niet tegengehouden worden door de techniek. Laat je daarom ondersteunen door mijn team. Ze nemen je de techniek uit handen of ze leren je hoe je het doet. Aan jou de keuze.

  De inschrijvingen voor de wintercirkel zijn gesloten

  De lentecirkel start op 21 maart, blijf je graag op de hoogte? 

  Vul dan even het formuliertje in en je weet als eerste alles over de lentecirkel!

  >