Authentieke marketing ontdek je in jezelf

Toen ik als therapeut/coach voor het eerst in 2006 aan online marketing ging doen, had ik geen voorbeeld, geen guru’s, geen dure business coaches. Ik ontdekte toen nog maar net WordPress en begon vanuit mijn hart te bloggen. Ik ontdekte Aweber (de mailchimp van toen), schreef nieuwsbrieven met inspirerende verhalen en tips en deelde dat alles op mijn Facebookpagina van een Facebook dat nog nieuw was voor iedereen (waar is de tijd).

Terwijl ik op deze manier bezig was om mijn missie als ‘wereldverbeteraar’ kracht bij te zetten, merkte ik ook dat op deze manier meer mensen hun weg naar mijn praktijk vonden. En dat intrigeerde me enorm. En ik ging me erin verdiepen.

Met de gurus en de business coaches kwam ook de manipulatie en onechtheid mee over vanuit Amerika. En voor mij was het altijd balanceren tussen open blijven staan om nieuwe dingen te leren en trouw blijven aan mezelf. Maar ik hield stand, al was het soms moeilijk en ging het soms de verkeerde kant op.

Ik heb ook vaak gedacht: ik wil wat ik geleerd heb en wat ik noem ‘authentieke marketing’ ook aan anderen leren. Maar niemand had er oren naar. Tot vandaag. Vandaag voel ik dat steeds meer ondernemers zoeken naar een manier om zichtbaar te zijn en hun diensten in de markt te zetten zonder zich daar slecht bij te moeten voelen.

En daar wil ik een antwoord op geven.

De basisprincipes van authentieke marketing (voor mij en op dit moment, ik groei en leer nog elke dag)

<img decoding=” /> Je hebt een product of dienst afgestemd op wat mensen werkelijk dient. Je hebt een missie en wat je doet (aanbiedt) is in overeenstemming met die missie.

<img decoding=” /> Je marketingactiviteiten vertrekken vanuit liefde en niet vanuit angst. Of je bent je sterk bewust van het verschil en bereid om naar die angst te kijken.
<img decoding=” /> Uit 2 volgt dat ondernemen vraagt om innerlijke en persoonlijke groei en die ga je ook aan.
<img decoding=” /> Uit 2 volgt ook dat je bij alles wat je doet je gaat afvragen: “Is wat ik nu doe werkelijk in het belang van alle betrokkenen?”

Authentieke marketing: Hoe dit praktisch dan in zijn werk gaat?

Dat is mijn missie momenteel. Uitzoeken hoe dit praktisch werkt en dat delen met anderen. Ondertussen heb ik mijn structuur gevonden in authentieke content marketing. Hoe en waarom lees je hier:

Samen content creëren die licht geeft

PS ik poste dit berichtje ook op Facebook. Als je graag je ervaringen deelt of een vraag stelt doe het hier:

https://www.facebook.com/lindanuyts.be/posts/2300414226653462

Wil jij je laten inspireren door de inzichten die ik deel? 
Heb jij graag af en toe wat high vibes in je mailbox?

Ik schrijf alleen als ik voel dat ik wat te vertellen heb. Geen spam dus. Geen waardeloze vulling.
Daar doen we niet aan mee!