april 28

Wat is authentieke marketing?

0  comments

Wat is authentieke marketing?

Authentieke marketing ontdek je in jezelf

Toen ik als therapeut/coach voor het eerst in 2006 aan online marketing ging doen, had ik geen voorbeeld, geen guru’s, geen dure business coaches. Ik ontdekte toen nog maar net WordPress en begon vanuit mijn hart te bloggen. Ik ontdekte Aweber (de mailchimp van toen), schreef nieuwsbrieven met inspirerende verhalen en tips en deelde dat alles op mijn Facebookpagina van een Facebook dat nog nieuw was voor iedereen (waar is de tijd).

Terwijl ik op deze manier bezig was om mijn missie als ‘wereldverbeteraar’ kracht bij te zetten, merkte ik ook dat op deze manier meer mensen hun weg naar mijn praktijk vonden. En dat intrigeerde me enorm. En ik ging me erin verdiepen.

Met de gurus en de business coaches kwam ook de manipulatie en onechtheid mee over vanuit Amerika. En voor mij was het altijd balanceren tussen open blijven staan om nieuwe dingen te leren en trouw blijven aan mezelf. Maar ik hield stand, al was het soms moeilijk en ging het soms de verkeerde kant op.

Ik heb ook vaak gedacht: ik wil wat ik geleerd heb en wat ik noem ‘authentieke marketing’ ook aan anderen leren. Maar niemand had er oren naar. Tot vandaag. Vandaag voel ik dat steeds meer ondernemers zoeken naar een manier om zichtbaar te zijn en hun diensten in de markt te zetten zonder zich daar slecht bij te moeten voelen.

En daar wil ik een antwoord op geven.

De basisprincipes van authentieke marketing (voor mij en op dit moment, ik groei en leer nog elke dag)

🌺 Je hebt een product of dienst afgestemd op wat mensen werkelijk dient. Je hebt een missie en wat je doet (aanbiedt) is in overeenstemming met die missie.

🌺 Je marketingactiviteiten vertrekken vanuit liefde en niet vanuit angst. Of je bent je sterk bewust van het verschil en bereid om naar die angst te kijken.
🌺 Uit 2 volgt dat ondernemen vraagt om innerlijke en persoonlijke groei en die ga je ook aan.
🌺 Uit 2 volgt ook dat je bij alles wat je doet je gaat afvragen: “Is wat ik nu doe werkelijk in het belang van alle betrokkenen?”

Authentieke marketing: Hoe dit praktisch dan in zijn werk gaat?

Dat is mijn missie momenteel. Uitzoeken hoe dit praktisch werkt en dat delen met anderen. Ondertussen heb ik mijn struktuur gevonden in authentieke content marketing. Hoe en waarom lees je hier:

Content Marketing – Samen content creëren die licht geeft

 

 

PS ik poste dit berichtje ook op Facebook. Als je graag je ervaringen deelt of een vraag stelt doe het hier:

Wat is authentieke marketing?❣️Toen ik als therapeut/coach voor het eerst in 2006 aan online marketing ging doen, had…

Geplaatst door Linda Nuyts op Woensdag 17 oktober 2018

Loved this? Spread the word


About the Author

Samen met mijn team help ik ondernemers met de praktische en technische kant van marketing. Als jij een visie en een aanbod hebt, helpen wij met een strategisch plan en de praktische uitvoering ervan. Voor mij een heel boeiende manier van anderen helpen. Wat kan ik voor jou doen?

Linda Nuyts

Related posts

Content Marketing – Samen content creëren die licht geeft

​Read More

Zullen we het eens niet over marketing hebben?

​Read More

Wat doe ik als marketing mij alleen maar angst inboezemt?

​Read More
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!

>