Op deze pagina zou ik dus eigenlijk een duidelijk en rechtlijnig aanbod moeten doen. Menig business coach zou me hier op de vingers tikken. Maar eens een eigenwijze rebel, altijd een eigenwijze rebel 🙂

Dit is mijn uitnodiging aan jou

Ik noem mezelf een Soul Mentor. En dat kan dus vanalles betekenen. Ik nodig je uit om te voelen, te lezen en te verbinden met wie ik ben. Zowel hier op de website als in mijn Facebookgroep. En als je daarbij voelt dat ik je ergens in kan ondersteunen, dan graag. 

Op persoonlijk vlak kan dat betekenen dat je verandering wil in je leven en je daar ondersteuning bij wil. Of dat je ergens in vast loopt en dat je daar licht op wil laten schijnen. Misschien wil je je onderdompelen in alles wat met Law of Attraction en spirituele ontwikkeling te maken heeft. Anything goes.

Als ondernemer wil je misschien eens sparren, ontdekken hoe je jezelf kan blijven in je marketing, hoe je een heldere website kan maken of hoe je spiritualiteit en law of attraction integreert in je onderneming. Of misschien stroomt het gewoon niet en wil je eens kijken waarom niet.

Ja, maar Linda, wa kost da dan?

Ook dat bepalen we samen. Mijn basisuurtarief is 110 euro. Maar daar kunnen we heel creatief mee zijn. De mogelijkheden liggen open en wil je zo veel mogelijk betrekken bij het beslissen wat jij nodig hebt en hoeveel je wil investeren. Jij staat aan het roer van jouw leven. Jij weet wat je nodig hebt. 

Bijvoorbeeld...

  • 1 dieptesessie van 2 uur waarbij ik je inzichten aanreik met je mee denk.
  • wekelijkse sessies voor een bepaalde tijd zodat je stappen kan zetten en intensief begeleid wordt
  • een pakket uren dat je opgebruikt op momenten dat je het nodig hebt
  • lasercoaching: je krijgt oefeningen en huiswerk en komt alleen voor korte sessies als je je huiswerk gedaan hebt en je volgende stappen wil zetten
  • mastermind groepje
  • online cursus met of zonder ondersteuning

Samen creëren we een duidelijk intentie voor onze samenwerking, zowel inhoudelijk als financiëel

Voel je nu een YES?

Of laat je het liever eens bezinken?

Of is het een 'nu nog niet, misschien later'?

Alles is goed. Op het moment dat je voelt dat je dit verder wil verkennen, ken je een inspiratiegesprek boeken in mijn agenda. Of je kan me een berichtje sturen als dat beter voelt!

>