Wat kan ik voor je doen?

Dat wil zeggen dat jij ergens in je achterhoofd bezig bent met een interessant online project. Misschien heb je nog geen idee hoe het er zal uitzien, misschien al wel. Maar in elk geval beleef jij spannende en leuke tijden.

Of zo zou het toch moeten zijn…

Niet?

Ik schaam me over mijn website

Anne startte enkele jaren geleden als coach. Het lief van de dochter van de buurvrouw had net op school geleerd hoe je een website maakt en hij wilde wel graag een projectje om te oefenen.

Anne zag haar kans om in de opstartkosten te besparen. Uiteindelijk ging ze maar net van start en alle hulp was welkom.

Ondertussen is Anne fulltime coach. Ze ontwikkelde zich van onzekere starter naar professioneel ondernemer. Alleen haar website groeide niet met haar mee. Ze schaamt zich nu wel een beetje als ze op een netwerkmeeting haar kaartje afgeeft. Tijd voor verandering dus!

Ik heb geen zin om het zelf te doen.

Sofie is burnoutcoach en is er trots op dat ze zelf haar website heeft gebouwd en haar online marketing zelf in handen heeft. De laatste jaren speelt zij met het idee om een online training in elkaar te steken.

Maar het blijft bij een idee. Iets houdt haar tegen. Ze ziet er tegenop om het opnieuw helemaal in haar eentje in elkaar te boxen. Hoewel ze weet dat het best mogelijk is om het zelf te doen, heeft ze er de tijd en de zin niet voor.

Ze gaat op zoek naar iemand die het project in goede banen kan leiden en ook begrijpt waar ze naartoe wil.

Wie kan ik vertrouwen? Wie begrijpt wat ik wil?

Annelies is een doorwinterd ondernemer. Maar spijtig genoeg niet met de beste ervaringen als het op webdesigners aankomt.

Ze start met een nieuw project en is vastberaden niet meer dezelfde fouten te maken. Het enige wat ze nu nodig heeft is een blog, enkele pagina’s, een leuke design en de mogelijkheid om emailadressen te verzamelen. Ze wil ook iemand die met haar meedenkt over de marketing van haar nieuwe project. Zo staat ze er niet zo alleen voor.

Ze heeft echter ook grootse plannen voor de toekomst en weet nu al dat de website met haar zal moeten meegroeien.

Uh? Online marketing? Waar? Wat?

Eveline runt een coachingsbedrijf. Ze heeft een mooie website maar leert van haar netwerk dat automatisering en online marketing een must zijn voor haar om verder te kunnen doorgroeien.

Maar waar begint ze? Wat wil dat concreet zeggen? Hoe maakt ze van haar statische website een marketingtool die op automatische piloot meer klanten zal brengen? Dringend tijd om iemand onder de arm te nemen die weet hoe dat in zijn werk gaat.

Te snel? Ik weet het. Ik kan nogal eens wat te enthousiast worden van passionele powerladies met plannen 🙂

Maar toch…

Plannen verwezenlijk je alleen door actie te ondernemen. En gewoon altijd die volgende logische stap nemen.

Boek een inspiratiesessie.

  • Ik luister naar jouw plannen en vragen.
  • Ik help je opweg met een eerste stappenplan. Zo weet je wat je moet doen om te geraken waar je wil zijn.
  • Het is gratis en volledig vrijblijvend.
  • Het kan ook via Skype!

Neem nu contact op via onderstaand formulier.