• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Wet van aantrekkinskracht toepassen van dag tot dag

Bezig zijn met de wet van aantrekkingskracht en zo, brengt vaak het idee met zich mee om die principes alleen te gaan toepassen op de grote dingen van het leven. Dromen die je wil verwezenlijken, je missie leven, de job of relatie van je leven aantrekken, klanten aantrekken voor je onderneming...

Maar in het moment van alle dag werken de Universele wetten ook.

Ik geef even een voorbeeld.

Eén van de principes die ik voor mezelf belangrijk vind is het "It is done"- principe. Dat wat jij verlangt, is gecreëerd. Die versie van jezelf bestaat reeds in energetische vorm en het enige wat je in je fysieke lichaam doet is de energetische bedding creëren die er voor zorgt dat wat reeds is ook zichtbaar wordt op het aardse speelterrein, onze fysieke realiteit.

Die energetische bedding creëer je bijvoorbeeld door je af te stemmen op hoe het voelt als die versie van jezelf en dat gevoel, die energie nu te kiezen en leven nog voor dat wat je wil zich laat zien.

Dit principe kan je op alles toepassen.

Ik ervaar nu computerproblemen. De versie van mezelf die weet hoe ze deze problemen moet oplossen bestaat reeds. Stem je daar op af.

Ik wil nu een teamlid aantrekken die me als ondernemer kan ondersteunen bij mijn social media. De versie van mezelf die deze persoon gevonden heeft is er al. Hoe voelt die zich?

Ik wil een presentatie geven voor het werk, maar weet niet hoe er aan te beginnen. De versie van mezelf die dat wel weet bestaat al. Welke inspiratie heeft deze voor jou?

Als je werkelijk contact kan maken met deze versie van jezelf, verhoogt je energie en maak je de weg vrij voor de juiste tip, de juiste inspiratie, de juiste volgende stap...

De wet van aantrekkingskracht werkt altijd, ook bij de klein dagdagelijkse dingen...

Meer lezen over de law of attraction:

https://lindanuyts.be/hoe-werkt-de-law-of-attraction/

Wil jij je laten inspireren door de inzichten die ik deel? 
Heb jij graag af en toe wat high vibes in je mailbox?

Ik schrijf alleen als ik voel dat ik wat te vertellen heb. Geen spam dus. Geen waardeloze vulling.
Daar doen we niet aan mee!