Wie schrijft, die blijft…

Zo was het vroeger en zo is het nu nog steeds.  Het geschreven woord blijft je bij.  Het achtervolgt je, het raakt je, het neemt je mee…

Maar het staat ook zwart op wit. Anderen kunnen het lezen lang nadat jij de woorden voor het eerst bedacht.

Vluchtige tijden, vluchtige woorden…

Het Internet brengt ons een overvloed aan woorden.  Nog nooit werd er zoveel geschreven als nu.  En niet alleen in tekst.  Ook foto’s en video’s vertellen hun verhaal.

De lezende mens probeert zich staande te houden in deze woelige woordenzee.  Hij maakt een selectie en geeft enkel nog aandacht aan dat wat werkelijk interessant is.  Hij zoekt naar informatie, inspiratie of vermaak en gaat daar waar hij denkt die te kunnen vinden.

En jij als ondernemer?

Natuurlijk ben jij als ondernemer al lang mee met je tijd.  Je hebt een website of wil er één laten maken.  Je hebt een Facebookpagina, eventueel een Twitteraccount of een Instagramprofiel.

Maar geef je die lezende en zoekende mens ook dat waar hij naar op zoek is?

Geef je jouw potentiële klant de inspiratie om stappen te zetten en zich verder te verdiepen in wie je bent en wat je hem te bieden hebt?

Is jouw boodschap waardevol, informatief en inspirerend?

Zorg jij er voor dat je door wat je schrijft ook blijft?

In de beginjaren was het makkelijk.  Wie het hardst schreeuwde werd gehoord.  Wie de meest opvallende, bewegende icoontjes kon presenteren, kreeg de clicks.

Het nieuwe is er af.  Mensen worden immuun voor schreeuwerige tekst.  Ze zijn op zoek naar waardevolle en inspirerende berichten. Ze hebben een vraag en zoeken een antwoord.  En niet zomaar een antwoord.  Op zich is dat een hele fijne evolutie. Want dat wil zeggen dat jij als ondernemer eindelijk aan inspirerende marketing kan doen.

Inspireer, informeer en trek klanten aan die bij je bedrijf passen.

Heb jij grootse plannen maar weet je niet goed waar te beginnen?

Lijkt het onoverkomelijk veel werk?

Weet je van jezelf dat je informatie hebt waar mensen echt wat zouden aan hebben, maar weet je niet hoe je het in een digitale vorm moet gieten?

Neem even contact op voor een gratis strategiesessie.  Ik zet je op weg…

Live, love, enjoy!

Linda